Kuudesluokkalaiset nettisivua lukemassa : mitä silmänliikkeet kertovat oppilaiden lukustrategioista? - Hytönen, Anni; Mäkelä, Linda (2016)
Hytönen, Anni ja Mäkelä, Linda. 2016. Kuudesluokkalaiset nettisivua lukemassa: Mitä silmänliikkeet kertovat oppilaiden lukustrategioista? Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 47 sivua.