Pelit ja pelinomaisuus perusopetuksessa - Rahikainen, Samuel (2016)
Videopelien suosio on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosikymmenien aikana. Pelien ja pelillisyyden hyödyntäminen osana opetusta on tuotu esille perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa, jotka tulevat käyttöön porrastetusti syksystä 2016 alkaen. Tässä tutkimuksessa pyritään selvittämään, millä eri tavoin opettaja pystyy hyödyntämään pelipedagogiikkaa osana omaa opetustaan.