Tapaustutkimus lukion musikaaliprojektin kasvattavista vaikutuksista - Vanhanen, Petri (2016)
Opinnäytetyöni on kuvaileva ja arvioiva tapaustutkimus vetämistäni musikaaliprojekteista ryhmäytymisprosessin näkökulmasta että ryhmän ohjaajana saamieni kokemusten kannalta. Käsittelen ryhmäteorioiden toimivuutta yleisesti suhteessa omiin kokemuksiini ja tarkemmin tarkasteltavana olevan musikaalin kannalta. Tutkin löytyykö yhteisiä tekijöitä teorian ja käytännön väliltä.