Rekrytointiammattilaiset henkilöstöpalvelualalla : ammatillisen identiteetin rakentuminen - Juvonen, Pauliina (2016)
Juvonen, Pauliina. 2016. REKRYTOINTIAMMATTILAISET HENKILÖSTÖPALVELUALALLA. AMMATILLISEN IDENTITEETIN RAKENTUMINEN. Aikuiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 75 sivua.