"¡Viva la Revolución Bolivariana!" : politiikan sakralisaatio Hugo Chávezin retoriikassa - Karjalainen, Eero (2016)
Tämä pro gradu -tutkielma käsittelee politiikan sakralisaatiota Venezuelan presidenttinä vuosina 1999–2013 toimineen Hugo Chávez Fríasin retoriikassa. Sakralisaatiolla tarkoitetaan niitä tapoja, joilla politiikasta tehdään pyhää. Tutkimuskohdetta lähestytään Kenneth Burken retoriikkateorian ja sille keskeisen identifikaation käsitteen kautta.