Lähitunnistustekniikan hyödyntäminen joukkoliikenteen mobiililippujen käytössä - Toivanen, Joonas (2016)
Mobiililaitteet yleistyvät jatkuvasti maailmalla, ja sen myötä myös mobiililippujen käyttö kasvaa jatkuvasti. Monet yritykset tarjoavatkin jo nykyään mobiililippuja asiakkailleen. Tämän tutkielman aiheena on lähitunnistustekniikan hyödyntäminen joukkoliikenteen mobiililippujen käytössä. Tutkielmassa tarkastellaan, miten lähitunnistustekniikkaa voidaan hyödyntää joukkoliikenteen mobiililippujen käytössä, ja lisäksi mitä tietoturvaan liittyviä asioita tulee ottaa huomioon.