Luontoliikunta ja työikäisten miesten liikuntamotivaatio - Soikkeli, Susanna (2016)
Soikkeli, S. 2016. ”Luontoliikunta ja työikäisten miesten liikuntamotivaatio”. Terveystieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto, terveyskasvatuksen pro gradu –tutkielma, 54s., 1 liite. Pro gradu -tutkimukseni tarkoituksena on selvittää Luonto liikuttamaan –hankkeeseen osallistuneiden liikuntamotivaatioon vaikuttaneita tekijöitä ja erityisesti pohtia, antavatko he luonnolle liikuntaympäristönä merkityksiä motivaation vahvistajana.