Credibility of online comments in the HPV vaccination discussion in Finnish online forums - Tuhkala, Veera (2016)
Internet ja lukuisat online-kanavat ja -foorumit ovat mahdollistaneet reaaliaikaisen kom-mentoinnin lähes jokaiselle ja näin yleisöistä ja sisällön kuluttajista on tullut sisällöntuottajia. Sisällöt voivat myös ohjailla kuluttajien käyttäytymistä. Kuluttajien tuottaman sisällön suuri määrä on johtanut siihen, että online-sisältöjen luotettavuuden arvioimisesta on tullut entistä tärkeämpää ja organisaatioiden täytyy ennakoida ja hallita heitä käsittelevää verkkokeskustelua. Tavallisten ihmisten kirjoittamat word of mouth -arviot verkossa koetaan usein luotettavammiksi kuin markkinointitekstit ja mainonta. Lisäksi yksilöiden välinen verkkokeskustelu on usein empaattisempaa kuin vastaava viranomaisviestintä.