Vaikuttaminen kansainvälisessä etujärjestössä - Huhtaniska, Maiju (2016)
Tämän maisterin tutkielman tutkimustehtävänä oli kuvata, millaista etujärjestön vaikuttamaan pyrkivä viestintä on kansainvälisessä kontekstissa. Tutkielman tavoitteena oli tarkastella vaikuttamisen prosesseja ja muotoja etujärjestössä, sekä sitä kuinka kyseistä kokonaisuutta johdetaan strategisen viestinnän näkökulmasta. Tutkimuskohteena oli case-tutkimuksenomaisesti Brysselissä toimiva etujärjestö. Tutkielman pyrkimyksenä oli yksittäistapauksen kokonaisvaltainen ymmärtäminen sen puheviestinnällisestä näkökulmasta.