Naisyrittäjien hyvinvointi : nuorten naisyrittäjien käsityksiä terveyteen ja työkykyyn vaikuttavista tekijöistä - Törhönen, Tuula (2016)
Tuula Törhönen (2016), Naisyrittäjän hyvinvointi. Nuorten naisyrittäjien käsityksiä terveyteen ja työkykyyn vaikuttavista tekijöistä. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, terve-yskasvatuksen pro gradu –tutkielma, 68 s., 6 liitettä.