Koulutuksen asiantuntijana vieraassa kulttuurissa : suomalainen koulutusvientiasiantuntijatyö sekä kulttuuriäly - Hietala, Samuli (2016)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella suomalaista koulutusvientiä toteuttavia