Sisarusten hoidon järjestäminen kun perheeseen syntyy vauva - Huupponen, Mari (2016)
TIIVISTELMÄ Huupponen Mari. 2016. Sisarusten hoidon järjestäminen kun perheeseen syntyy vauva. Varhaiskasvatustieteen pro gradu–tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Varhaiskasvatuksen laitos. 70 sivua.