Hashtagin kaappaaminen Twitterissä : huumoria, kritiikkiä ja huutelua - Virolainen, Mia (2016)
Sosiaalinen media tuo organisaatiot ja yleisöt yhteiselle areenalle, jossa organisaatioiden on keksittävä uusia tapoja saadakseen yleisöjen huomion sekä pitääkseen viestinsä pinnalla ja jossa yleisöillä on mahdollisuus kyseenalaistaa organisaatioita.