Musiikinopettajien käsityksiä työhönsä liittyvästä huumorista - Vuori, Matleena (2016)
Tutkielma käsittelee huumorin ilmenemistä musiikintunnilla opettajan näkökulmasta. Etsin vastauksia kysymyksiin, millaisissa tilanteissa huumoria esiintyy ja millaista huumori on? Olen kiinnostunut myös siitä, millaisia käsityksiä musiikinopettajilla on huumorin yhteydestä vuorovaikutukseen ja oppimiseen ja miten huumorintaju ja opettajan persoona liittyvät yhteen.