Lasten laulujuhlat : Kala- ja Pyhäjokilaaksojen juhla Haapavedellä 21.4.2016 - Kärkölä, Auli (2016)
Maisterintutkielmani on projektikuvaus, jossa kuvataan laulujuhlien järjestämisprosessi suunnittelusta toteutukseen ja toteutuksen arviointiin. Kuvaan juhlaideaa, suunnittelua ja toteutusta. Lasten laulujuhlien idean lähtökohtana on Oulussa vietetyt Lasten laulujuhlat vuosina 2010 ja 2013. Laulujuhlille mukaan kutsuttiin 13 kuntaa, joista 11 vastasi haasteeseen. Juhlat kokosivat Haapavedelle 21.4.2016 yli 800 7-12- vuotiasta lasta.