Lapsen kysymys ja Toisen voima : Lacanin teoria ja kasvatus jälkimodernissa - Honkasaari, Outi (2016)
Tutkielmani on teoreettinen, mannermaiseen nykyfilosofiaan ja lacanilaiseen psykolingvistiikkaan perustuva ja fokusoi kasvatuksen kysymyksiin. Kasvatustieteeseen viitekehys tuo uuden näkökulman.