Elektronisten oppimateriaalien ja oppimisympäristöjen teknologiat - Asp, Jali (2016)
Viime vuosina informaatioteknologian käyttö opetuksessa sekä opettajien että opiskelijoiden taholla on lisääntynyt voimakkaasti. Valtionhallinnot ympäri maailmaa laittavat yhä enemmän rahaa ja resursseja kehittääkseen omaa koulutusjärjestelmäänsä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Samaan aikaan syntyy aina vain suurempi tarve etäopiskelulle. Tässä tutkielmassa tutkitaan, miten elektroniset oppimateriaalit ja oppimisympäristöt eroavat perinteisistä fyysisistä oppimateriaaleista. Toiseksi tutkitaan, minkälaisia hyötyjä ja haittoja liittyy sekä elektronisiin oppimateriaaleihin ja oppimisympäristöihin että perinteisiin fyysisiin oppimateriaaleihin. Kolmanneksi tutkitaan, minkälaisia teknologioita elektronisten oppimateriaalien ja oppimisympäristöjen tarjonnassa käytetään. Tämä tutkimus on toteutettu kirjallisuuskatsauksena, joten kaikki tieto perustuu aiempaan tutkimukseen.