Asiakaslähtöisyys osana onnistunutta IT-projektien projektinhallintaa - Niskakangas, Teemu (2016)
Kandidaatintutkielma perehtyy projektinhallintaan IT-projekteissa asiakaslähtöisyyden näkökulmasta. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, millä tavalla asiakaslähtöisyys on osana onnistunutta projektinhallintaa IT-projekteissa. Tutkimuksen alussa käsitellään projektinhallintaa ja sitä, kuinka se määrittelee onnistuneen projektin. Tämän jälkeen tutkielmassa määritellään IT-projektin ja sen projektinhallinnan pääpiirteitä. Lisäksi tarkastellaan asiakaslähtöisyyden merkitystä IT-projektien onnistumisessa. Tutkimus toteutettiin kirjallisuuskatsauksena perehtymällä aihetta käsitteleviin artikkeleihin, kirjoihin sekä raportteihin.