Röntgengeneraattorin parametrien muokkaaminen generaattoriohjelmalla digitaalisessa kuvantamisessa - Kiiskinen, Niko (2016)
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantamisen alueen toimipisteistä suurimmassa osassa on käytössä digitaalinen detektorijärjestelmä. Vaikka ilmaisintekniikkaa on päivitetty nykyaikaiseksi, röntgengeneraattori ja sen ohjaamiseen käytetty ohjelma ovat pysyneet samoina. Digitaalisista järjestelmistä useimmissa on käytössä Philipsin röntgengeneraattori.