Sovelluskoodin uudelleenjärjestelyn priorisointi ja hyödyllisyys - Kangas, Marko (2016)
Ohjelmistoprojekteissa sovelluskoodin laadun merkitys ohjelman elinkaareen on suuri. Jotta laatu olisi hyvä, täytyy ohjelmistoprojekteissa panostaa sovelluskoodin uudelleenjärjestelyyn ja kyetä tehokkaasti tunnistamaan ongelmallisten sovelluskoodien uudelleenjärjestelyn priorisointia. Sovelluskoodin uudelleenjärjestelyllä voidaan korjata mahdollisia ongelmallisia sovelluskoodeja. Tutkielmassa esitellään ongelmallisia sovelluskoodeja 22 kappaletta. Lisäksi käydään läpi eri ongelmalliset sovelluskoodit ja esitellään vähiten tunnetuimmat ongelmalliset sovelluskoodit esimerkein. Tutkielmassa kuvataan kuinka sovelluskoodin uudelleenjärjestelyä voidaan tehdä tehokkaasti eri menetelmillä, sovelluskoodin uudelleenjärjestelyn prosessia ja hyötyjä, sekä mahdollisia riskejä.