Uuden uran edessä: ohjausympäristöt irtisanomisen jälkeen ICT-alan ammattilaisten kokemana - Jurmu, Jorma (2016)
Jurmu, Jorma. 2016. UUDEN URAN EDESSÄ. Ohjausympäristöt irtisanomi-sen jälkeen ICT-alan ammattilaisten kokemana. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. 102 s.