Konformikuvauksista - Jokiniemi, Lotta (2016)
Tarkastelen työssä konformikuvauksia, sekä niihin liittyviä tärkeitä tuloksia. Esitän Riemannin kuvauslauseen todistuksen sekä todistan Schwarzin ja Christoffelin kaavan, joka karakterisoi konformikuvaukset puolitasolta monikulmiolle. Lisäksi tarkastelen työssä konformikuvausten soveltamista muutamiin fysiikan ongelmiin virtausmekaniikan, termodynamiikan ja sähköstatiikan aloilla.