How we teach English vocabulary inside the classroom : teacher perspectives and vocabulary from the outside - Rantonen, Jaana (2016)
Kielen opiskelussa sanaston oppiminen on yksi kivijalka, jolle kielitaitoa lähdetään rakentamaan. Sanaston opiskeluun vaikuttavat tavoitteiden ja oppijan lisäksi myös se tapa, millä sanastoa opetetaan. Sanastoa ei opi pelkästään luokasta vaan varsinkin nykyaikana sanastoa tulee luokkaan paljon myös luokan ulkopuolelta monista eri lähteistä.