Työyhteisön kulttuurin vuorovaikutukselliset esitykset : tapaustutkimus taideorganisaation näkökulmasta - Ketonen, Tiia (2016)
Tutkimuksen tavoite oli kuvata ja ymmärtää, miten työyhteisö luo ja ylläpitää omaa kulttuuriaan vuorovaikutuksellisten esitysten kautta. Tutkittava työyhteisö oli taideorganisaatio Etelä-Suomesta. Tutkimuksessa käytettiin Pacanowskyn ja O'Donnell-Trujillon teoriaa organisaatioviestintä kulttuurisena esityksenä, joka kuuluu organisaatiokulttuuriseen näkökulmaan. Työ oli laadullinen tutkimus, jossa tutkimusaineisto kerättiin yksilöhaastatteluin ja teemoilteltiin teorialähtöisesti.