Jäykät liikkeet ja Sivu-Kulma-Sivu -sääntö - Haapala, Venla (2016)
Venla Haapala, Jäykät liikkeet ja SKS -sääntö (engl. Rigid motions and SAS), matematiikan pro gradu -tutkielma, 57 s., Jyväskylän yliopisto, Matematiikan ja tilastotieteen laitos, kesä 2016.