Seksuaalinen hyväksikäyttö lapsen kertomana : systemaattinen kirjallisuuskatsaus kansainvälisestä tutkimuksesta - Kannela, Tiia (2016)
Tutkielman tehtävänä on tarkastella millaisena lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä kertominen näyttäytyy kansainvälisissä tutkimuksissa. Tutkielmassa kuvataan miten hyväksikäytöstä kertomista on tutkittu kansainvälisesti sekä sitä kenelle lapset hyväksikäytöstä kertovat ja mitkä tekijät liittyvät kertomiseen tai kertomatta jättämiseen.