OKL-opiskelijoiden terveystutkimus - Hotakainen, Olli; Koivu, Juho (2016)
Hotakainen, Olli & Koivu, Juho. 2016. OKL-opiskelijoiden terveystutkimus. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Luokanopettajakoulutus. 74 sivua.