Tavoitteena työpaikka : uravalmennuksen merkitys työttömien helsinkiläisnuorten toimijuudelle - Saarinen, Venla (2016)
Tavoitteena työpaikka - Uravalmennuksen merkitys työttömien helsinkiläisnuorten toimijuudelle Venla Saarinen Sosiologia Pro gradu-tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Ohjaaja: Terhi-Anna Wilska Kevät 2016 91 sivua + liitteet 6 sivua