Reaalianalyyttistä lukuteoriaa - Ylinen, Henri (2016)
Tämän tutkielman tarkoituksena on tutustuttaa lukija Bernoullin polynomeihin, Γ-funktioon ja lukuteoreettisiin Mertensin lauseisiin. Näiden lisäksi tutkitaan erästä lukuteoreettista tuloa, ja esitellään tähän tuloon liittyviä tiettävästi uusia tuloksia.