Certain Songs : intertekstuaalisuuden vaikutus kertomukseen The Hold Steadyn rocksanoituksissa - Stenholm, Juha (2016)
Analysoin pro gradu -tutkielmassani yhdysvaltalaisen muusikon Craig Finnin rockyhtye The Hold Steadylle kirjoittamia sanoituksia. Tarkoituksenani on selvittää, miten intertekstuaalisten viittausten tuntemus voi vaikuttaa merkittävästi tekstin luentaan. Tutkimuksen aineistona on The Hold Steadyn albumi Stay Positive, mutta analyysissa laajennan tutkimusta monesti käsittämään yhtyeen koko tuotantoa.