Progressiivisen rockin muotojen skeemat Absoluuttisen Nollapisteen albumeilla Pisara ja lammas 1 ja Neulainen Jerkunen - Lehtoranta, Riku (2016)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli tarkastella progressiivisessa rockissa vallitsevia progressiivisen rockin ja perinteisemmän populaarimusiikin muodon skeemoja eli valmiita kappaleiden muodon malleja. Absoluuttisen Nollapisteen on nähty yhtyeenä edustavan aina jossakin määrin progressiivista rockia uran alkuvaiheesta nykyhetkeen saakka.