Supernaiset : kertomuksia fitness-harrastajien ihmisenä kehittymisestä - Komulainen, Terhi (2016)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella alle 30 -vuotiaiden naisfitness-harrastajien ihmisenä kehittymistä fitness-harrastuksen aloittamisen jälkeen. Tutkimukseen osallistui 11 naispuolista fitness-harrastajaa, joista kuusi vastasi tutkimuskysymyksiin kirjallisesti ja viisi oli haastateltavana.