Organisaatioiden tietoturvamallit - Aalto, Jarkko (2016)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää löytyykö koulutusorganisaatioiden tietoturvan hoidosta tietoturvamallien tai niiden piirteiden käyttöä. Tutkimuskysymyksiksi muodostuivat, miten tietoturvamallit näkyvät tutkittavissa organisaatioissa ja miten organisaatiot huolehtivat tietoturvasta. Tämä tutkimus suoritetaan korkeakouluorganisaatioihin. Aineston analyysimenetelmänä käytän laadullista ankkuroitu teoria -lähestymistapaa.