Opettajien käsityksiä viihdepelaamisen vaikutuksista lapsiin ja nuoriin - Porrassalmi, Arttu-Oskari (2016)
Porrassalmi Arttu-Oskari. 2016. Opettajien käsityksiä viihdepelaamisen vaikutuksista lapsiin ja nuoriin. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. 60 sivua.