Kokemuksia toimivasta lastensuojelusta : vanhemman toimijuuden rakentuminen lastensuojeluasiakkuudessa - Välimaa, Mira (2016)
Tutkin Pro gradu -tutkimuksessani lastensuojelun asiakkaana olevan vanhemman toimijuuden rakentumista lastensuojeluasiakkuudessa. Tarkastelen toimijuutta vanhempien kertomuksissa toimivasta lastensuojelusta.