Tilintarkastajien ominaispiirteiden koetut vaikutukset toiminnan laatuun ja alalla menestymiseen - Rautu, Tapani (2016)
Tilintarkastusalaa koskevaa lainsäädäntöä on kohdannut viime vuosina merkittä-vä paine uudistua. Alaa järisyttäneet kriisit ovat synnyttäneet epäluottamuksen ilmapiirin, johon alan itsensä, lainsäätäjien ja tutkijoiden on odotettu tuovan rat-kaisun.