Sesonkiyrittäjyys keskisuomalaisten mikroyrittäjien kokemana - Eskelinen, Henri; Saleva, Antti (2016)
Tässä tutkielmassa selvitetään sesonkiyrittäjyyden ominaispiirteitä sekä verrataan sesonkiyrittäjyyttä yrittämisen muotona muihin yrittäjyyden muotoihin. Tutkimuksen aihe valikoitui tutkijoiden yhteisten mielenkiinnon kohteiden ja omakohtaisen yrittäjyyskokemuksien perusteella. Tutkijat kokivat, ettei sesonkiyrittäjyyttä oltu määritelty tarpeeksi riittävästi aiemmassa yrittäjyystutkimuksessa.