Työntekijöiden käsitykset ja kokemukset kuulluksi tulemisesta organisaatiomuutoksessa - Lukkarinen, Meri (2016)
Tämän puheviestinnän pro gradu -tutkielman tavoitteena oli ymmärtää organisaatiomuutoksen kokeneiden työntekijöiden käsityksiä ja kokemuksia kuuntelemisesta ja kuulluksi tulemisesta. Tarkoituksena oli siten lisätä tietoa kuuntelemisesta ja kuulluksi tulemisesta vuorovaikutusilmiöinä sekä selvittää, miten ne toteutuvat käytännössä organisaatiomuutoksen kontekstissa työntekijän näkökulmasta.