Musiikin ja liikunnan harrastamisen yhteys oppilaan sosiometriseen asemaan luokassa - Martikainen, Anna; Riihimäki, Satu (2016)
Lähtökohtana tutkielman tekemiseen oli se, että sosiaalinen vuorovaikutus ja ryhmädynamiikka ovat tärkeä osa oppimiskontekstia. Lisäksi oma musiikin ja liikunnan harrastuneisuutemme innosti meitä tutkimaan juuri musiikin ja liikunnan harrastamisen ja sosiaalisen aseman yhteyttä.