Liikunnanopettaja oppilaan itsetunnon vahvistajana - Spiridovitsh, Laura (2016)
Spiridovitsh, Laura. 2016. Liikunnanopettaja oppilaan itsetunnon vahvistajana. Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 72 s., 2 liitettä.