An action research case study intervention : psychological skills training program in high school - Järvinen, Antti (2016)
Antti Järvinen, 2016. Toimintatutkimus Psykologisten taitojen opettamisesta lukiossa. Liikuntapsykologian maisteriohjelman pro-gradu tutkielma. Liikuntatieteen laitos, Jyväskylän yliopisto. 109 sivua.