Kirjoittaja metsässä : luontoelämykset kirjoittamisprosessin osana - Nisu, Maarit (2016)
Tarkastelen tutkielmassani sitä, miten luonto ympäristönä innoittaa kirjoittajaa, ja sitä miten kirjoittaja voi aktiivisesti syventää luontokokemustaan. Etsin luontoelämysten ja kirjoittamisprosessin välisiä yhteyksiä.