Android-käyttöjärjestelmän tietoturvauhat ja niiden torjuminen - Muranen, Markus (2016)
Googlen Android on noussut suosituimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi 2010-luvulla. Mobiililaitteet sisältävät runsaasti arkaluontoista tietoa käyttäjästään ja muodostavat näin ollen houkuttelevan kohteen hyökkääjille. Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on selvittää, mitä uhkia ja haavoittuvuuksia Androidiin liittyy ja kuinka niitä voidaan torjua.