Kaupunki-infrastruktuurin luonti proseduraalisin menetelmin - Riipinen, Ari (2016)
Proseduraalisten menetelmien käyttö erilaisten ympäristöjen automaattiseen luontiin yleistyy jatkuvasti. Eräs merkittävä käyttökohde on kaupunkien luonti, sillä kaupunki-infrastruktuuri sisältää niille useita mahdollisia sovelluskohteita. Tässä tutkielmassa tarkastellaan muutamia tyypillisimpiä infrastruktuurin osa-alueita sekä menetelmiä niiden luomiseen proseduraalisesti.