_version_ 1809902007976198144
annif_keywords_txtF_mv ruokakulttuuri Ranska diskurssi ruokaohjeet jälkiruoat
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p5529 http://www.yso.fi/onto/yso/p104968 http://www.yso.fi/onto/yso/p17817 http://www.yso.fi/onto/yso/p11273 http://www.yso.fi/onto/yso/p7644
author Mäkelä, Marjaana
author2 Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Sosiologia Sociology 203
author_facet Mäkelä, Marjaana Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Sosiologia Sociology 203 Mäkelä, Marjaana
author_sort Mäkelä, Marjaana
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
faculty_txtF Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2023-03-22T09:58:39Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsim&#xE4;ss&#xE4; : Maku ja Marmiton</title><creator>M&#xE4;kel&#xE4;, Marjaana</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Sosiologia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Sociology</contributor><contributor type="oppiainekoodi">203</contributor><subject type="other">foodscape</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">kulutus</subject><subject type="yso">erottautuminen</subject><subject type="yso">diskurssi</subject><subject type="yso">blogit</subject><subject type="yso">identiteetti</subject><available>2016-06-13T11:23:21Z</available><issued>2016</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1545450</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/50282</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201606133048</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">restrictedAccess</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Aineistoon p&#xE4;&#xE4;sy&#xE4; on rajoitettu tekij&#xE4;noikeussyist&#xE4;. Aineisto on luettavissa Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopiston kirjaston arkistoty&#xF6;asemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/fi/tyoskentelytilat/laitteet-ja-tilat.</rights><rights type="accessrights" lang="en">This material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyv&#xE4;skyl&#xE4; University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/en/workspaces/facilities.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201606133048</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/50282/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201606133048.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201606133048.pdf" type="application/pdf" length="1418759" sequence="1"/><recordID>123456789_50282</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_50282
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:51:04Z
main_date 2016-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2016
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/50282\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201606133048.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201606133048.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 203
publication_first_indexed 2016-03-22T09:58:39Z
publishDate 2016
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Mäkelä, Marjaana Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton foodscape ruoka kulutus erottautuminen diskurssi blogit identiteetti
subject_txtF Sosiologia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_50282&index=0&size=large
title Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
title_full Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
title_fullStr Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
title_full_unstemmed Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
title_short Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä
title_sort suomalaista ja ranskalaista foodie diskurssia etsimässä maku ja marmiton
title_sub Maku ja Marmiton
title_txtP Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
topic foodscape ruoka kulutus erottautuminen diskurssi blogit identiteetti
topic_facet blogit diskurssi erottautuminen foodscape identiteetti kulutus ruoka
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/50282 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201606133048
work_keys_str_mv AT mäkelämarjaana suomalaistajaranskalaistafoodiediskurssiaetsimässämakujamarmiton