Millimetriaaltojen hyödyntäminen 5G-verkoissa - Kokkoniemi, Mikko (2016)
5G verkkojen keskeisimpänä teknisenä eroavaisuutena nykyisiin mobiiliverkkoihin verrattuna on huomattavasti lyhyemmän signaalin aallonpituuden käyttäminen. Tässä tutkielmassa keskitytään kyseisen aallonpituuden kuvaamiseen, sen haasteisiin ja löydettyihin ratkaisuihin.