"Ei tarvii mitään, kun on niin kivaa jo näin" : lasten ajatuksia päivähoidosta - Mänty, Teija (2016)
Mänty, Teija. 2016. ”EI TARVII MITÄÄN KUN ON NIIN KIVAA JO NÄIN” Lasten ajatuksia päivähoidosta. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 84 sivua + liitteet.