Yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun krooniset adaptaatiot kestävyyssuorituskykyyn ja taloudellisuuteen : harjoittelu eri päivinä tai samassa harjoituksessa - Yli-Peltola, Kaisu (2016)
Yli-Peltola, Kaisu. 2016. Yhdistetyn kestävyys- ja voimaharjoittelun krooniset adaptaa-tiot kestävyyssuorituskykyyn ja taloudellisuuteen: harjoittelu eri päivinä tai samassa har-joituksessa. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, Valmennus- ja testausopin Pro gradu -tutkielma, 69 s.