Tunteiden ilmaisuun käytettävät keinot pop/jazz -lauluesitystä valmistettaessa - Perämäki, Kristiina (2016)
Tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella, millaisia keinoja pop/jazz –laulaja käyttää erilaisten tunnetilojen ilmaisemiseen ja kuinka paljon hän kiinnittää huomiota tunneilmaisuun esitettävän kappaleen harjoitteluvaiheessa. Tutkimus toteutettiin laadullisin menetelmin teemahaastattelemalla kahta aktiivisesti esiintyvää ammattilaulajaa.