Musiikki katsojan odotuksia muovaavana tekijänä Michael Haneken elokuvassa Funny Games (1997) - Eilola, Matias (2016)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella musiikin vaikutusta katsojan tulkintaan ja odotusten syntymiseen elokuvan Funny Games (1997) avauskohtauksen kautta. Kohtauksessa soiva musiikki on nähty kuvastavan elokuvan yleistä tunnelmaa ja juonta erittäin hyvin ja tämän vuoksi musiikin on nähty viestivän katsojalle sisällöltään epämukavasta elokuvasta.